Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

Nem lett rossz az új X-Men!
Instagram poszt az X-Men: Apokalipszis sajtóvetítése után

Az első kritikai visszajelzések elég rosszak (50% rottentomatoes-on), ami a film megtekintése után egyrészt érthetetlen, mert ugyanazt az X-Menes hangulatot árasztja magából, amit korábban is, és simán beleáll a buta képregényes megoldásokba (a föld mágneses pályáinak felborítása? TV-képernyőről megtanulni az elmúlt 3500 év történelmét? Soroljam még?) - másrészt érthető, mert közben őszintén felvállalni a zsánerre jellemző gyermekbetegségeket és sablonokat, egyáltalán nem divatos ma.

A DC túlkomorkodja, a Deadpool kiforgatja, a legtöbb Marvel-film sokszor idézőjelbe teszi (miközben halálosan komoly is tud lenni), a legutolsó mozi pedig, ami megpróbált könnyedén képregényes lenni, a Csodálatos Pókember 2, jól befürdött a kritikusoknál. � Az X-Mennek azonban még mindig megvan a saját hangja, ami szórakoztató, érzelmes, és drámai +igen, még tanulságos is, amennyire egy nyári pop-corn parádétól csak elvárható. Igazából a Bosszúállók első része óta óta nem szórakoztam ilyen önfeledten szuperhős filmen. � (eredeti poszt)

33745828_10214679828923678_7204774529137115136_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8014008320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása