Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

EGYÜTT KEZDTÜK
Letterboxd

236792031_10223493318295404_7342501012904525663_n_1.jpg

Abszolút az én generációm, és teljesen átérezhetőek a hétköznapi drámák, amiket a jó és rossz döntéseink súlya tesz ránk. A felénél még nem voltam ebben olyan biztos, de aztán egyre több dominó borul el. Van benne bárgyú páros, szétment páros, romantikus páros, meg szörnyű páros is, sikeres meg sikertelen karrierút, és mindegyik kifut valahova, tök jól összerakták ezeket az íveket. Nagyon izgultam a szakítós jelenetnél, hogy elszúrják, de az is hiteles lett. A színészek annyira jók, hogy kiemelni is méltánytalan lenne közülük valakit, típusfigurákat játszanak el elég nagy természetességgel. Elég menők a betétdalok is.

Persze ez egy “nyári film”, dramedy és nem szociodráma, ezért minden nagyon kerek és szép benne, amitől kicsit meseszerű lesz - ez a “politikatudatos” hazai kritikusok gyomrát érezhetően kikezdte kicsit, sokan más filmet néztek, elég rossz a film sajtója. Pedig ez egy tök jó kis mozi.

A casting viszont érdekes, Jordán Tamás az Unoka után alakít megint kedves nagypapát, Pálmai Anna a Szia, életem! után ismét forróvérű mellékszerepet kapott, Szacsvay László meg a Blokádban duplázott orvosként. Mindhárman egy éven belül. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr1218016442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása