Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

AKIK MARADTAK
Letterboxd

drakula_1.jpg

Tóth Barnabás munkáit, interjúit nagyon szerettem még a 2000-es évek végén, aztán megrendezte a Rózsaszín sajtot, amiben a hülye címe ellenére benne volt kb. minden, amit akkoriban mondtam volna a világról. Furcsa egybeesés volt. Nagyon sajnálom, hogy azóta 10 évnek kellett eltelnie, hogy megint nagyjátékfilmet rendezhessen, de ezek után remélem gyakrabban is összejön neki, mert jó rendező.

Netflixen néztem, és szuper hogy kb. pont olyan ütemben vásárolgatják a magyar filmeket, hogy mire kipörgetném őket, érkezik az utánpótlás. A film egyébként szívszaggató. Nem tudom láttam-e már olyan poszt-holokauszt filmet, ami a kommunizmusról szól? Persze ez itt csak háttér, mert ez egy mélyen emberi történet, de azért érdekes.

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8817994630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása