Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

Cherrisk biztosítás
Miu kreatív szövegek FB és IG posztokhoz

cherrisk_emma.jpg

Kint már tombol a hóvihar, de a kandalló melege biztonsággal tölt el, miközben forró teát szürcsölgetünk. Ám ez a téli idill csak illúzió! Egyrészt mostanában itthon nincsenek nagy hóviharok, másrészt legtöbbünknek nincs kandallója. A tea maradhat, de ha tényleg biztonságban szeretnéd érezni magad és a lakást is, a “miutcánk10” kuponkóddal most 10%-os kedvezményt kaptok a Cherrisknél. Gyors, egyszerű, és most még olcsóbb is.

Az eső esik. Az utak csúsznak. A balesetek meg jönnek. Vagy nem jönnek, de valaki mégis kéretlenül kölcsönveszi a bringánkat, és aztán nincs szándékában visszaadni. Készülj fel a legrosszabbra is, és lesd meg a Miutcánk kedvezményét a Cherrisk biztosítónál - csak be kell lépned az oldalra, és gyorsan meg fogod találni. A biciklid is hálás lesz. 

Te is addig tolod a biciklit, amíg a hideg még engedi? Mi is, de az időjárás egyre kegyetlenebb. Védd magad és a bringádat is, és használd a “miutcank10” kuponkódot balesetbiztosításra a Cherrisknél! Gyors, egyszerű, és most még kedvezményesebb is!

A macska leszakította a függönyt, az ráesett a tűzhelyre, és már égett is a konyha. Nem biztos hogy pont így történt, de megtörténhet. A Miutcánk és a Cherrisk közös kampányában most 10% kedvezménnyel köthetsz lakásbiztosítást a “miutcank10” kuponkóddal. Személy reszabott, gyors, és egyszerű is.

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9316398358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása