Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

BRUCE WILLIS: RESPECT YOURSELF
FB NAPLÓ #06

ab67616d0000b273863a978e09c0b2e14a81862f.jpg

MI TÖRTÉNT? • Megtudtam, hogy mielőtt Bruce Willis ráfüggöt volna a HELL energiaitalokra, és elkezdte véres trikóban írtani a terroristákat meg a hold méretű aszteroidákat, amolyan hobbizenészként is remekül teljesített. Két lemezt is kiadott, ezek közül az első igazán szuper, de a folytatás se rossz, Willis nem csak énekel rajtuk, hanem szájharmonikázik is!

A The Return Of Bruno egy nagyon profin összerakott feelgood R&B-album, magán hordozza a 80-as éveket, tehát van benne szintetizátor és szaxofon, de ennél bonyolultabb műfajkavalkád, funky, blues, meg egy kis country beütése is van, köszönhetően a harmonikának meg a vokálosoknak. A lemez legnagyobb slágere a "Respect Yourself" amiben Willist a Pointer Sisters kíséri - sok egyéb mellett ők éneklik a "Jumpot" is, tudjátok, azt a disco-slágert, amire Hugh Grant is táncol az Igazából szerelemben.

A 80-as évek közepén Willist még csak a Simlis és a szende című vígjátéksorozatból ismerték, de abban is többször dalra fakadt, ez a jelenet például szintén nagy kedvenc. Bár a Bruno nagy siker volt '87-ben, Willis megmaradt hobbi bárzenésznek, amit azért senki sem bán, de jó hallgatni, és korlenyomatnak sem utolsó. 

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9517977494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása