Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

EGY KIVÉTELES BARÁT
Letterboxd

236792031_10223493318295404_7342501012904525663_n_3.jpg

Hát ez valami elképesztően szívmelengető gyógyír a léleknek. ❤️‍� Pedig nem kéne az legyen, már a felütés is olyan, hogy tudod a végét, de megmondom mitől működik mégis: úgy érzed, a film megért téged. Te vagy a cinikus és dühös OKNYOMOZÓ, és találkozol ezzel a már-már visszataszítóan kedves MESEMONDÓVAL, aki figyel, megért, elfogad, és aztán szépeket mond neked.

A bárgyúnak ható, egyszerű igazságokat olyan mély jelenléttel tette meg ez az ember, amire csak az képes, aki már megtette a bonyolulttól az egyszerűig tartó utat. Ez választja el a konyhafilozófiát a bölcsességtől. 

A rendező zsenijét dicséri, hogy ezt a jelenlétet sikerült olyan hitelesen vászonra adaptálni, hogy már Hanks első megszólalásánál kicsordulna a könnyed, pedig nem történik semmi, csak egy ember nagyon tagoltan beszél egy berendezett stúdióban, és árad belőle az EGYÜTTÉRZÉS.

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9818016458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása