Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

KÉT VILÁGBAN ÉLEK
FB Napló #38

ebf975e9-34cb-45e2-b5be-338156ffa0162jgd.jpg

Van a külső, ami kapcsolatokról, tevékenységekről, értelemről, időről és térről, meg mindenféléről szól, és van a belső, ami csak rólam, s ennél fogva nehezen megragadható és kiismerhető. Az Anansi fiúk ha akarom urban fantasy, ahol a hős egy varázslatos mesevilágra bukkan, karibi meg afrikai istenségekkel, és roppant szórakoztató dolgok történnek vele (bár ő ezt nem élvezi annyira), de egy sokkal mélyebb réteg szerint ez a világ csak a főhős elnyomott belső lényének kivetülése is, amolyan eszmélés, mint Tyler a Harcosok klubjában. Ez az igazi 2in1!

A regény lassan indul, de a végére izgi lesz, addigra Kövér Charlie (aki nem is kövér) is szerethetővé válik, pont azért, mert kénytelen “önmagává válni”, avagy megélni azt a belső világot, amit a legtöbben úgy rettegünk és kívánunk egyszerre. Szép!

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8417948424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása