Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

Istenes Bence és Kállay-Saunders András híres focisták nyomdokában
Adidas sajtóközlemény

1-176.jpg

Itt a Hard Wired kihívás!

Az adidas bemutatta legújabb, Hard Wired elnevezésű futballcipő kollekcióját, amely négy modellt tartalmaz (COPA, PREDATOR, X, NEMEZIZ). A megjelenéshez kapcsolódva elindult az adidas kihívása is, amiben Dybala, Pogba, Salah és Messi egy-egy emlékezetes gólját kell újra alkotni. A kihívás részeként többek közt Istenes Bence és Kállay-Saunders András is cipőt húzott és próbát tett felnőni a legnagyobbakhoz: Mohamed Salah és Paulo Dybala egy-egy gólját másolták le a srácok.

Megújult külsővel, izgalmas színárnyalatokkal frissültek az adidas labdarúgócipői, a COPA, PREDATOR, X és NEMEZIZ modellek. A Hard Wired névre hallgató kollekció darabjait olyan nemzetközi sztárok viselik, mint Paul Pogba (az acélkék PREDATOR arca), Paulo Dybala (a smaragdzöld COPA gazdája), Mohamed Salah (az égszínkék X tulajdonosa) és Lionel Messi (a magenta NEMEZIZ ihletője).

A Hard Wired kollekció egy kihívással együtt érkezett meg Magyarországra, melynek lényege, hogy az egyes modellekhez társított nemzetközi sztárlabdarúgók egy-egy gólját kell újra alkotni, majd a videót feltölteni Instagramra. Ezt Istenes Bence (Mohamed Salah szerepében), Kállay-Saunders András (Paulo Dybala szerepében), illetve a Freestyle Foci két kiválósága, Lipták Zoltán (Paul Pogba szerepében) és Szabó Milán (Lionel Messi szerepében) szemléltette egy-egy videóban, bemutatva azokat a gólokat, amelyek közül valamelyiket a kihívás részeként le kell másolni. A feladat nem egyszerű, ahogyan az a videókból is kiderül, a szereplők is alaposan megszenvedtek a bravúros gólokkal.

„Gyerekkorom óta jelen van a foci az életemben, ezért nagyon örültem ennek a kihívásnak. Mo Salah zseniális balosát kellett leutánoznom, bár én inkább a jobbosomat használtam, ahogy a kihívást teljesítők is megcserélhetik a góllövő lábat. Kíváncsian várom, hogy ki hogy tudja lemásolni ezt a gólt” – mondta el Istenes Bence.

„Kisebb sérüléssel bajlódom, ezért az erő helyett most inkább a technikámra próbáltam helyezni a hangsúlyt. Ezt szem előtt tartva választottam Paulo Dybala egyik makulátlan befejezését” – osztott meg némi háttérinformációt Kállay-Saunders András.

Az Instagramon futó Hard Wired kihíváson egészen szeptember 15-ig részt lehet venni, a játékszabályok és felhívó videók megtalálhatók a kihívást elindító Istenes Bence, Kállay-Saunders András, Lipták Zoltán és Freestylefoci Instagram oldalán, valamint a szabályzat külön ezen a linken is. Az adidas Hard Wired kollekció darabjai pedig már elérhetőek az adidas márkaboltokban és partnereknél. (Sajtóközlemény)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr716200618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása