Dani Áron | Válogatott cikkek

"If you want a guarantee, buy a toaster!" - Clint Eastwood

Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban
Letterboxd

drakula_5.jpg

Hát ez őrült szórakoztató. Sorra veszi végig az ismerős krimi/thriller sablonokat, és ez csak ebben a formátumban, 20-30 perces részekre osztva működik. Nagyon direkten csinálja, de nem túlzóan, inkább érdekes, mint vicces. A vége felé azért felröhögtem, mikior bekövetkezik a nagy leleplezés, s voltaképpen magamon röhögtem, hiszen milyen nyilvánvaló, annyiszor láttam már ezt. 

Aztán jön az utolsó rész, ahol a második VAN kamionnál már minden gyanús, de a sztori robog tovább. Viszont nyilvánvaló, hogy ez így nem kerek, és engem mélységesen elöntött a szomorúság, hiszen itt kiborul a bili, hogy bármennyi műfaji játékot, képtelen szituáció toltak itt elénk, ez egy hús-vér karakter, aki elismerésre, dícséretre, szeretetre, figyelemre és igazságra vágyik. Mint mi mindannyian.

Nagyon működnek a Netflix rövid sorozatai, hasonlóan szuper volt a Live with Yourself és a Death to Me is, meg ide sorolnám talán még a GLOW-ot is. Mi van még?

A bejegyzés trackback címe:

https://daniaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3917994666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása